17-12-11

The Dark Knight Rises proloog en trailer

Het zijn spannende tijden voor wie uitkijkt naar The Dark Knight Rises, de derde en laatste Batmanfilm van regisseur Chris Nolan. De afgelopen 2 weken werden een nieuwe poster, een tweede trailer en de proloog van 6 minuten op de wereld losgelaten.

tdkrposter2.png
TDKR poster 2

Net als bij The Dark Knight (herinner u de spectaculaire bankoverval door de Joker) krijgen we ruim een half jaar voor de release van de film de proloog reeds te zien. Ook hier gaat het om één grote scène waarin we kennismaken met de vijand van dienst.
De proloog is te zien voor Mission Impossible 4, maar helaas enkel in echte Imax bioscopen. Wij Belgen zullen dus even naar Londen of Parijs moeten sporen om het spektakel in volle glorie te aanschouwen. Er zijn intussen wel al enkele bootlegs van erg slechte kwaliteit verschenen op het internet.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, lanceerde Warner Bros intussen ook de tweede trailer in de zalen. Waarschijnlijk wordt die later dit weekend officieel in HD vrijgegeven op het internet. Maar heb net zou het net natuurlijk niet zijn als ook van die trailer al niet lang een bootleg zou circuleren. Er zijn nog zekerheden in het leven!

De commentaren zijn gesloten.