28-07-10

De feiten over Batman 3

Joseph-Gordon-Levitt.jpg

Het is intussen alweer twee jaar geleden dat ‘The Dark Knight’ in de bioscoop verscheen. Al sinds de première van die film wordt er al druk gespeculeerd over de opvolger. Wat zijn we na al die tijd wijzer geworden over ‘Batman 3’?
Niet veel. Zowat iedereen die bij de film betrokken zou kunnen zijn houdt de lippen stijf op elkaar.Gelukkig is het wel zeker dat er tegen de zomer van 2012 een derde film aankomt. Chris Nolan zal opnieuw regisseren. Cristian Bale lijkt ook een zekerheid om opnieuw Batman te spelen.Maar wat met de vijanden?

In principe kan de Joker terugkomen, maar na het tragische overlijden van acteur Heath Ledger lijkt Chris Nolan niet geneigd het personage te laten terugkeren.

Two-Face? Die zou wel degelijk gestorven zijn in ‘The Dark Knight’, al heeft acteur Aaron Eckhart laten weten dat hij met plezier wil terugkeren als hij de vraag krijgt.

De Riddler lijkt een grote kanshebber om de nieuwe vijand te worden als we de roddels mogen geloven. Volgens diezelfde roddels is acteur Joseph Gordon-Levitt dé grote kanshebber voor die rol.

Nog een mogelijke vijand is Catwoman. Voor die rol wordt de naam van Emily Blunt vaak genoemd.Chris Nolan heeft al laten weten dat hij niet meestapt in de 3D hype. ‘Batman 3’ zal zich dus beperken tot twee dimensies, maar zal dit keer mogelijk wel volledig in Imax formaat gemaakt worden. De opnames zouden starten in april 2010.

De commentaren zijn gesloten.