22-01-09

The Batcave goes web 2.0

In moderne tijden van rss-feeds, sociale netwerken, tweets en diens meer zijn de mogelijkheden om aan informatie te komen haast eindeloos.

The Batcave probeert zoals steeds alle Batfans in de Lage Landen zo goed mogelijk te informeren over het reilen en zeilen van de vleermuisman. Een voorbeeld hiervan zijn de newsfeeds in de rechterkolom, die je van nieuws blijven voorzien ook al heeft uw nederige Batcaveredacteur geen tijd over om zelf een nieuwsbericht te plaatsen op de weblog.

Om die service nog te verbeteren bespeelt The Batcave vanaf nu ook enkele andere kanalen.

Zo kan je op Facebook lid (of fan :p) worden van de Batcave page. Naast het feit dat je daarmee openlijk The Batcave steunt kan je er ook al het nieuws dat je op deze blog vindt lezen (in de 'notes'). Op deze manier hoef je niet meer langs deze weblog te surfen wanneer je zit te netwerken op Facebook. Je kan alles gewoon daar volgen.

Een gelijkaardige nieuwigheid is de Batcave Twitterfeed. Gebruikers van Twitter kunnen TheBatcavebe er volgen, en krijgen zo een update telkens wanneer er Batmannieuws te rapen valt. Zowel het 'eigen' nieuws van deze weblog als de nieuwsberichten uit de externe newsfeeds worden gevolgd!

Hopelijk helpen deze nieuwigheden jullie om nog beter op de hoogte te blijven over alles wat met Batman te maken heeft!

De commentaren zijn gesloten.