01-10-08

Batman 3 in opstartfase

dark_knight_pic1Dat er een derde Batmanfilm zou komen na het succes van 'The Dark Knight' was duidelijk. Bovendien lijkt het snel te gaan, want verschillende bronnen melden dat de pre-productie intussen in gang is gezet.

In februari 2009 zou volgens batman-on-film.com die pre-productie dan een tandje hoger geschakeld worden en zou de filmploeg zich beginnen installeren in Chicago. De opnames zelf van de film zouden volgende zomer gebeuren.

Tussen 'Batman Begins' en 'The Dark Knight' zat drie jaar, nu ziet het er dus naar uit dat er binnen twee jaar al een nieuwe Batmanfilm in de zalen komt.

Verwacht wordt dat zowel regisseur Chris Nolan en het grootste deel van de acteursploeg wederom hun opwachting zullen maken in de volgende film. Een officiële bevestiging is er echter nog niet.

Commentaren

Over 2 jaar al een nieuwe batmanfilm,dat zou tof zijn,hoop alleen niet dat het het effect van de matrix films krijgt waarvan de eerste 2 delen goed waren (vond ik) en het derde enorm tegenviel omdat het zo snel naar de tweede was gemaakt.

Gepost door: BatMotor | 02-10-08

De commentaren zijn gesloten.