27-09-08

Batman spin-off films?

aa27Het is dezer dagen niet alleen druk speculeren over de derde Batmanfilm van regisseur Chris Nolan. Er wordt ook al verder gekeken. Hoe moet het verder met Batman op het witte doek nadat de huidige franchise er op zit?

Brett Ratner suggereert op de website van MTV dat spin-offs een mogelijkheid zijn. Zo zou hij een film die helemaal rond de Joker draait wel zien zitten.

"Er zijn zoveel boeiende personages in Batman's wereld, dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Neem nu de Joker. Zou een film over zijn origin, met het hele Red Hood verhaal, niet cool zijn?"

Die Jokerfilm zal het dan natuurlijk wel zonder de glansprestatie van Heath Ledger moeten stellen, maar dat is volgens Ratner geen probleem.
"Heath was echt super als de Joker, maar dat was Jack Nicholson twintig jaar geleden ook. Het personage op zich is zo sterk dat verschillende interpretaties door verschillende acteurs geen probleem zijn. Wie weet tovert een andere acteur ook wel een geweldige Joker op het scherm."

Het is voor alle duidelijkheid helemaal niet zeker of Warner Bros zich aan zo'n spin-off project zal wagen. Zeker na het Catwoman debacle zal men bij de filmstudio wel twee keer nadenken voor aan dergelijk project te beginnen.

Commentaren

Ik vind het geen goed idee,ze hoeven trouwens van de nieuwe batman reeks niet perse een trilogie te maken?,van mij part maken ze nog 3 films die bij deze nieuwe reeks hoort,kan makkelijk denk ik.

Gepost door: BatMotor | 28-09-08

De commentaren zijn gesloten.