25-08-08

Wie wordt de volgende Catwoman?

angelina-jolie-007De eerste letter van het script voor een nieuwe Batmanfilm staan nog niet eens op papier of het regent al kandidaten voor de rolbezetting in de film.
Vooral voor de rol van Catwoman, waarvan het voor alle duidelijkheid nog niet eens zeker is of het personage wel in de film zal zitten, worden vele namen genoemd.

Zo heeft Julie Newmar, die in de Batman televisieserie uit de jaren '60 Catwoman speelde, haar zegen gegeven aan Angelina Jolie.
Maar het kan ook wat gekker. Wat dacht je van Cher als Catwoman? In de jaren '90 werd haar naam ook al eens aan de rol van Catwoman verbonden voor de film 'Batman Returns'. Dat is toen gelukkig niet doorgegaan, en Chris Nolan lijkt ook een regisseur te zijn met net iets te veel smaak om Cher te casten.

Maar niet alleen voor Catwoman worden namen genoemd. Ook voor die andere kandidaat vijand, de Riddler, duiken weer nieuwe namen op. Zo is volgens de roddelblaadjes naast Johnny Depp nu ook Brian Austin Green in de running.

Roddels genoeg dus, en het ziet er niet naar uit dat daar snel een einde aan zal komen.
Wel een echt nieuwsje zijn deze posters. Het zijn officiële ontwerpen van Warner Bros voor 'The Dark Knight' die uiteindelijk zijn afgewezen.

De commentaren zijn gesloten.