02-08-10

Brave and the Bold gecancelled

De animatieserie Batman: brave and the bold houdt er mee op. De serie die vooral op de allerkleinsten was gericht en de focus legde op team-ups van Batman met andere DC superhelden bleek niet echt aan te slaan.
In totaal heeft de serie het drie seizoenen uitgehouden. Dit najaar verschijnen er nog twee dvd's van de serie in de Lage Landen.


Het is nog niet helemaal duidelijk of de bijhorende comicreeks ook zal stoppen, al ziet het daar wel naar uit.


Gelukkig blijft Batman niet lang afwezig uit de animatiewereld. Voor 2011 wordt alweer een nieuwe Batmanreeks aangekondigd die volledig in CGI gemaakt zal worden. James Tucker zal de serie gaan maken.

29-07-10

Batman: Under the red hood

DC Animated brengt een nieuwe Batman animatiefilm uit. 'Batman: Under the red hood' is de opvolger van ondermeer 'Batman: Gotham Knights' en 'Superman/Batman: Public enemies'.
Ook dit keer gaat het om een direct-to-dvd release. De kans dat de titel ook in België en Nederland uitkomt is klein.

De nieuwe animatiefilm is een bewerking van het 'Under the hood' verhaal van Judd Winnick dat enkele jaren geleden in de comicserie 'Batman' verscheen. Het verhaal, met de terugkeer van Jason Todd, werd op gemengde gevoelens onthaald. Sommigen vonden het een prima verhaal met de nodige spanning, anderen vonden het niet kunnen dat DC besliste Jason uit de dood te laten terugkeren.

Volgend jaar zal DC Animated alweer een nieuwe Batman animatiefilm uitbrengen. Het zal een bewerking worden van, hou je vast, 'Batman: Year One'.

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende